Openingsact voor opening pand

Openingsact voor de opening van een nieuw pand, gebouw of kantoor

Op zoek naar een openingsact om uw pand, gebouw of kantoor te openen? Een nieuw gebouw, een eerste paal of een hoogste punt biedt prachtige gelegenheden voor een bijzondere op maat gemaakte openingsshow. We hebben een aantal aantrekkelijke kant-en-klaar openingsacts liggen die we eenvoudig kunnen aanpassen aan de opening of viering van uw pand. Uw bedrijf, thema of boodschap staat centraal, want geen pand, kantoor, gebouw of bouwplaats is hetzelfde. Een chique, verrassende of spectaculaire openingsact maakt van de viering of opening van uw pand, gebouw of kantoor een onvergetelijke ervaring.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een indrukwekkende percussie openingsact of een dans of acrobatiek show in uw bedrijfskleding? We hebben diverse complete openingsacts voor u paraat liggen.

Wilt u écht iets op maat? Dan komen wij graag uw locatie bezoeken om een volledig op maat gemaakte opening van het pand te ontwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorbeelden van passende artiesten en openingsacts voor nieuwe panden:

 


Opening ziekenhuis Zaans Medisch Centrum

Wij maakten voor de opening van ziekenhuis Zaans Medisch Centrum zowel een inhoudelijk storytelling programma over o.a. de Zaanse dame, hart en ziel, begeleid met tekst en muziek van Iris Hond, als een feestelijke opening met Come Correct en Contraversial waarin letterlijk samen werd gebouwd aan de kernwaarden van het ziekenhuis.

Opening Ziggo gebouw

Met geïntegreerde percussie, dans, acrobatiek en abseilers.

Opening Nutricia Research Utrecht

Voor de opening van Nutricia Research Utrecht maakte BlueLuna een flitsende opening op maat met verschillende acts.

Openingsact met licht en percussie

In deze interactieve openingsact openen drie percussionisten weergaloos en ritmisch uw evenement of personeelsfeest. De drie enorme LEDballen dienen als slaginstrument die, bij elke slag en stoot, kleurrijk oplichtten. Deze opzwepende energieke act neemt het publiek gegarandeerd mee naar een hoogtepunt en is een lust voor het oor en oo

Opening Dutch View Studio's

In de Westergasfabriek i.o.v. Balance Business Events.

Een spectaculaire openingsshow met als thema 'water'

Sprookjesachtig, dromerig en betoverend. Met vissendans, zee-prinses, jacobsschelp en moddermannen worden uw gasten in deze spectaculaire openingsshow meegenomen naar een andere wereld. De openingsshow is omlijst met showdans en muziek, variërend van klassiek tot techno-beats, van Debussy tot La Mer van Charles Trenet, allemaal in "onder water"-stijl gearrangeerd.

Klassieke breakdance

Come Correct is de enige Nederlandse breakdance-groep die strak in maatpak een wervelde show op klassieke muziek geeft. Deze show komt tot zijn recht op diverse gelegenheden bijvoorbeeld als openingsact voor bedrijfsevenementen, congressen, productpresentaties, beurzen en op andere festiviteiten.