Openingsact voor feest of diner

Openingsact voor uw feest of diner

Een diner of bedrijfsfeest vraagt vaak om een bijzondere openingsact; een ontroerende of spectaculaire binnenkomer voor uw gasten. Ook een intermezzo act tussen dinergangen zorgt vaak voor een mooie luchtige opbouw, ontroering en een gevoel van trots of sensatie.  We hebben diverse complete openingsacts, intermezzo acts en entertainment concepten paraat liggen. Zoekt u iets nieuws, chiques, sportiefs, spectaculairs, klassieks, bombastisch of kleurrijks in combinatie met dans, acrobatiek of muziek? Wij maken ook openingsacts of intermezzo acts speciaal voor u op maat.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u dat wij meedenken over uw unieke openingsact of intermezzo act? Neem contact met ons op.

Voorbeelden van passende artiesten en acts:

 


Spectaculaire openingsact met video, dans en live muziek

Internationaal concertpianiste Iris Hond heeft haar krachten gebundeld met wereldwijd breakdance talent Justen Beer (16) in een spectaculaire openingsact. Op live pianomuziek van Rachmaninov tot Prince, voert Justen een adembenemende choreografie uit. De thema’s zijn: samenwerking, verwondering, verrassing en oud vs. nieuw. Er kan zelfs 3D video animatie worden geïntegreerd in de act. Zo kunnen logo’s, teksten en foto’s van uw bedrijf of opdrachtgever aan het einde van de act op een verrassende manier verwerkt worden in de video.

Openingsact met spoken word, video en dans

In september 2016 produceerden wij, geheel op maat, een openingsact voor de opening van een bedrijfsevenement. De gasten werden meegenomen in een combinatie van spoken word, video en dans. Ook de tekst en muziek werden op maat gemaakt voor deze act.

Openingsact met video en dans

In mei 2016 produceerden wij een openingsact voor een relatie-evenement op een wel heel bijzondere locatie, namelijk in de doorgang onder het Rijksmuseum. De gasten werden meegenomen in een combinatie van dans, muziek met live violist en video-projectie.
De muziek werd speciaal gecomponeerd door Sietse van Gorkom en de video werd gemaakt door Irma de Vries. De dans werd uitgevoerd door Juvat Westendorp en Anna Alicia Sklias.

Spoken word openingsact door Typhoon

Op dinsdagavond 8 november werd de 10e editie van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport geopend met een spoken word openingsact van Typhoon. Met zijn tekst op maat haakte hij in op het thema Vuur&Vlam en zette zo met een positief gevoel de toon voor de avond.
Het feestelijke gala vond plaats in de Amsterdam ArenA. Het doel van de avond was geld ophalen om sport voor mensen met een handicap structureel mogelijk te maken.

Openingsact en soundtrack op maat

Blue Luna realiseerde in juli 2015 een bijzonder project, dat als showcase kan dienen voor bedrijven (en particulieren) die een boodschap willen vertalen in een eigen, op maat gecomponeerde, soundtrack of officiële single, compleet met videoclip.

Opening Nuclear Industry Summit 2014

Tijdens de Nuclear Industry Summit 2014 maakte BlueLuna een openingsact op maat waarbij video en dans geïntegreerd werden in een verhaal over trots op Nederland. Rembrandt, de VOC, maar ook moderne technologie, energie en dance als belangrijk exportproduct waren de elementen die verwerkt werden. Met als rode draad: de centrale rol van het water voor ons land.

Made in Holland

De Made in Holland Show presenteert op een moderne manier de veelzijdigheid van Nederland. Met zang, dans, acrobatiek en prachtige visuals worden Hollandse thema's op een verrassende manier naar voren gebracht. Uitermate geschikt voor internationale events

Openingsact met licht en percussie

In deze interactieve openingsact openen drie percussionisten weergaloos en ritmisch uw evenement of personeelsfeest. De drie enorme LEDballen dienen als slaginstrument die, bij elke slag en stoot, kleurrijk oplichtten. Deze opzwepende energieke act neemt het publiek gegarandeerd mee naar een hoogtepunt en is een lust voor het oor en oog!

Blacklight openingsact

Een blacklight openingsact kan bestaan uit meerdere disciplines. Bijvoorbeeld (break-)dance, luchtacrobatiek en percussie. Uw logo of visuals wordt op een unieke manier verwerkt in op maat gemaakte blacklight-pakken. De openingsact is hiermee niet alleen spectaculair om naar te kijken en te luisteren, maar de mogelijkheden voor "branding" zijn ongekend.

Great Gatsby openingsshow

Een spectaculaire live zang- en dansopeningsshow in de stijl van The Great Gatsby. Deze show is ook uit te breiden naar een volledige dinnershow.

Stoere mannen en verleidelijke vrouwen brengen muziek en dans van o.a. Duke Ellington. Bekende Songs als: Big Spender, It don’t mean a thing en niet te vergeten All That Jazz van de Film/Musical Chicago. Bij het swingende nummer Mr. Bojangles wordt er een tap-act opgevoerd.

Sprookjesachtige openingsact met wereldkampioen fluiten en acrobate

Deze bijzondere act bestaat uit een sprookjesachtige symbiose tussen wereldkampioen kunstfluiter Geert Chatrou en 'paradijsvogel' Juliette met acrobatiek in de lucht.

Cabaret opening op maat

Cabaretier Coen Jutte maakt niet allen cabaret op maat voor bedrijfsevenementen, hij vervult ook regelmatig de rol van dagvoorzitter of presentator tijdens congressen en seminars.

Zijn cabaret op maat wordt omschreven als intelligent, geestig, enthousiast en positief. Met zijn achtergrond als Delfts ingenieur, zijn ervaring als consultant in het bedrijfsleven en zijn liefde voor voetbal en pianospelen, is hij op zijn plek als dagvoorzitter of cabaretier bij zeer uiteenlopende onderwerpen.

Breakdance openingsact

Breakdance crew Come Correct  zorgt voor een gegarandeerd spektakel. U kun complete openingsshows bij ons boeken maar Come Correct leent zich ook uitstekend voor entertainment op maat. Zij maken verrassende choreografieën in de rol van obers, businesspeople, laboranten, verhuizers etc.

Vier professionele muzikanten vermomd als het eventpersoneel

The Singing Staff bestaat uit drie professionele zangeressen en een zanger die zich vanaf de ontvangst voordoen als het personeel van het event. Voordat iedereen er erg in heeft is het hele publiek al vijf minuten verwikkeld in een humoristische bemoeienis van de beveiliger, floormanager, fotograaf en chefkok.

Opening waarin verbinding centraal staat

De A2 tunnel tussen deze twee steden werd tijdelijk omgebouwd tot eventlocatie.

De 60 meter lange donkere ‘dinerzaal’ vormde het decor van de tunnel én openingshow LED’s have a Ball. De beide uiteinden van de tunnel en het centrale middelpunt verbond The Drum People met hun lichtgevende LEDballen. Om en om gaven de immense LEDballen licht waardoor de verbinding tussen de percussionisten en gasten aan de lange uiteinden werd gelegd. Vanuit hier ontstond een ritmisch samenspel dat het evenement feestelijke inluidde.