Openingsact voor opening congres

Openingsact voor opening congres

De opening van een congres vraagt vaak om een bijzondere openingsact: een knallende opening die de aandacht van uw gasten trekt. Ook zorgt een mooie intermezzo act tussen toespraken of seminars vaak voor een mooie luchtige opbouw of een oppeppende energizer voor uw congres. We hebben diverse complete acts, shows en concepten paraat liggen. Zoekt u iets nieuws, chiques, sportiefs, spectaculairs, klassieks, bombastisch of kleurrijks in combinatie met dans, acrobatiek of muziek? Wij kunnen ook een openingsact of intermezzo act geheel voor u op maat maken.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u dat wij meedenken over uw unieke openingsact? Neem contact met ons op.

Voorbeelden van passende artiesten en acts:

 


Spectaculaire openingsact met video, dans en live muziek

Internationaal concertpianiste Iris Hond heeft haar krachten gebundeld met wereldwijd breakdance talent Justen Beer (16) in een spectaculaire openingsact. Op live pianomuziek van Rachmaninov tot Prince, voert Justen een adembenemende choreografie uit. De thema’s zijn: samenwerking, verwondering, verrassing en oud vs. nieuw. Er kan zelfs 3D video animatie worden geïntegreerd in de act. Zo kunnen logo’s, teksten en foto’s van uw bedrijf of opdrachtgever aan het einde van de act op een verrassende manier verwerkt worden in de video.

Openingsact met licht en percussie

In deze interactieve openingsact openen drie percussionisten weergaloos en ritmisch uw evenement of personeelsfeest. De drie enorme LEDballen dienen als slaginstrument die, bij elke slag en stoot, kleurrijk oplichtten. Deze opzwepende energieke act neemt het publiek gegarandeerd mee naar een hoogtepunt en is een lust voor het oor en oog!

Akoestische openingsact in ruïne voor netwerk event

BlueLuna verzorgde de opening van het INSPIRE event 2017 van Genootschap voor Eventmanagers. Midden in het water van de 'ruïnes' van De Wagenschuur op Landgoed Duindigt stond K.O. Brass. Zij speelden akoestisch twee sfeervolle stukken. Zo haalden zij op indrukwekkende wijze de partners met vlaggen binnen waarna een openingsspeech werd gehouden.

Breakdance openingsact

Breakdance crew Come Correct  zorgt voor een gegarandeerd spektakel. U kun complete openingsshows bij ons boeken maar Come Correct leent zich ook uitstekend voor entertainment op maat. Zij maken verrassende choreografieën in de rol van obers, businesspeople, laboranten, verhuizers etc.

Cabaret opening op maat

Cabaretier Coen Jutte maakt niet allen cabaret op maat voor bedrijfsevenementen, hij vervult ook regelmatig de rol van dagvoorzitter of presentator tijdens congressen en seminars.

Zijn cabaret op maat wordt omschreven als intelligent, geestig, enthousiast en positief. Met zijn achtergrond als Delfts ingenieur, zijn ervaring als consultant in het bedrijfsleven en zijn liefde voor voetbal en pianospelen, is hij op zijn plek als dagvoorzitter of cabaretier bij zeer uiteenlopende onderwerpe

Openingsact en verfrissende sketches met muziek, theater en humor

De Wëreldbänd staat garant voor wel heel bijzondere muzikale acts. De Wëreldbänd bestaat uit 5 meesterlijke performers in de stijl van Mini en Maxi. Samen bespeelt de groep meer dan 100 instrumenten. De mannen zijn met hun geniale gekte en grote grapdichtheid entertainers van wereldformaat. Een show van de Wëreldbänd is een wervelwind van muzikale, humoristische en acrobatische vondsten, die telkens weer verbluft. Want waar eerder zag je artiesten tappen op ski’s, touwtje springen en gitaarspelen tegelijk en muziek maken met plastic koffiebekertjes?

Mobiel trio met inspirerende aankondiging- en openingstunes

Trio Luego is een akoestisch mobiel trio dat met virtuositeit en passie zelfs de meest doorgewinterde muziekliefhebbers voor zich wint. Het trio speelt op congressen en awardshows herkenbare en passende aan- en afkondigingstunes. Ook begeleiden ze openingsshows in elke gewenste sfeer.

De klank van viool, accordeon en contrabas mengen een diversiteit aan genres tot een innemende, inspirerende soundtrack voor elke gelegenheid.